JSport.roJSport.ro

Returul Ligii a IV-a Cluj ar fi trebuit să debuteze, oficial, la finalul săptămânii viitoare, însă acesta a început miercuri, 15 februarie, cu 10 zile mai devreme de cât era programat.

În etapa a 16-a urma să aibă loc meciul dintre Viitorul Mihai Georgescu Cluj şi Ardealul Cluj, însă oficialii celor două echipe au căzut de acord, zilele trecute, ca partida să se joace mai devreme cu o săptămână şi jumătate.

Decizia a fost comunicată şi oficialilor AJF Cluj, însă aceştia au “uitat” să o facă publică, fiind “ocupaţi” cu organizarea Adunării Generale în care a fost ales drept preşedinte unicul candidat, acelaşi Vasile Marc. Disputarea meciului a luat prin surprindere atât presa, cât şi o bună parte dintre echipele din campionat, acestea din urmă fiind prinse cu organizarea ultimelor jocuri amicale.

Astfel, partida dintre Viitorul şi Ardealul s-a disputat ieri, de la ora 15:00, la baza Ardealului din “Someşeni”, deşi Viitorul era gazda meciului, însă terenul acesteia din Gruia era impracticabil. Elitele lui Călin Moldovan au câştigat cu 12-3, după 5-2 la pauză puştii Ardealului defilând în repriza secundă.

Dacă pentru gazdele de ieri au marcat, câte un gol, Selegean, Oltean, Prejmerean şi Cozma, iar câte două Gavrilă, Ilie Horea, Cordea şi Creţ, pentru Viitorul au mai spălat din impresia lăsată Dumitru, Georgiu şi Jurcă.

“Sincer, nu prea am fost mulţumit de jocul echipei în prima repriză, chiar dacă am dat cinci goluri, însă ele au venit din faze fixe, auturi, cornere, nu pe fondul unui joc consistent. Dar în a doua repriză a fost ok şi chiar am fost mulţumit de cum am evoluat, nu însă şi în prima repriză”, a spus antrenorul Ardealului, Călin Moldovan, după un meci care l-a nemulţumit foarte tare pe omologul său de pe banca Viitorului, Laurenţiu Văidean.

“Asemenea umilință nu am mai trăit de cand m-am apucat de antrenorat şi nici nu îmi mai doresc să trăiesc. Sunt total dezamăgit de prestația jucătorilor care au fost azi în teren. După o pregătire de iarnă, spun eu bună, nu te poţi prezenta în halul ăsta la un joc oficial, chiar nu îmi pot explica ce s-a întâmplat. Şi dacă nu dormeam toată noaptea, nu mă puteam prezenta în halul ăsta. Unii dintre ei încă se consideră tot în vacanță după câte mi-am dat seama. O să avem zilele viitoare o şedinţă mai serioasă”, ne-a spus, extrem de supărat, şi tehnicianul echipei lui Mihai Georgescu.

Teoretic, următoarele meciuri ar trebui să aibă loc la finalul săptămânii viitoare, însă AJF Cluj nu a stabilit, încă, programul rundei a 16-a.

Viitorul Mihai Georgescu

Pop Ed.
Hacicu
Rotar
Oltean
Felecan
Georgiu
Dumitru
Păun
Oprescu
Bedelean
Budean

Au mai intrat: Cocişu, Nistor, Popa, Jurcă. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Ardealul Cluj

Chindriş
Feraru
Oltean
Selegean
Corduneanu
Ilie Horea
Cordea
Cozma
Creţ
Gavrilă
Prejmerean

Au mai intrat: Mureşan, Deneş, Papp, Lăcătuş. Antrenor: Călin Moldovan

Joma - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.