JSport.roJSport.ro

img_8738_1024x683În weekend-ul care a trecut a avut loc etapa a 12-a a Ligii a IV-a, astfel că au mai rămas de jucat doar trei runde până la finalul primei părţi a campionatului.

Ultima etapă a turului este programată pentru weekend-ul 26-27 noiembrie, însă oficialii AJF Cluj ar dori, inclusiv la cererea câtorva echipe, ca în acest an să se mai dispute şi primele două etape din retur. Cum frigul întârzie să vină peste România, fotbalul ar putea continua până în 11 decembrie şi în Liga a IV-a, mai ales în condiţiile în care nu vor exista nici foarte multe precipitaţii.

O decizie finală în acest sens este aşteptată săptămâna viitoare, multe dintre echipe preferând să mai joace două etape acum, cât încă vremea permite, temându-se de starea terenurilor de joc la începutul lunii martie, după topirea zăpezii.

Inclusiv Universitatea Cluj ar putea fi ajutată de o astfel de decizie, „studenţii” având meci la Tritenii de Jos în etapa a doua a returului, acolo unde doar un teren în stare bună i-ar putea avantaja pe elevii lui Marius Popescu, oficialii Unirii excluzând varianta ca meciul să aibă loc tot pe Cluj Arena.

De altfel, cele două etape intermediare care s-au disputat în acest tur de campionat ar fi fost gândite tocmai pentru a permite desfăşurarea şi a două runde din retur în 2016, în aceste condiţii primele meciuri din 2017 în Liga a IV-a urmând să fie programate în weekend-ul 11-12 martie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.