JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a plecat, în jurul orei 10:00, în cantonamentul din Antalya.

Jucătorii lui Toni Conceico au decolat de pe Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj cu destinaţia Istanbul, iar timpul petrecut în zbor va trece repede.

În acelaşi avion cu CFR-iştii se află şi cei de la Gaz Metan Mediaş, echipă pregătită de fostul antrenor al clujenilor, Edi Iordănescu. De altfel, formaţia sibiană a fost prima care a ajuns la aeroport, tehnicianul Gazului refuzând să dea ochii cu presa, întâlnirea cu CFR-iştii având loc doar în aeronavă.

“Edi Iordănescu se cunoaşte cu majoritatea jucătorilor şi o să fie o întâlnire plăcută. El e antrenorul Gazului şi cred că are alte preocupări în momentul ăsta, să ducă Gazul în play-off”, a spus directorul sportiv al clujenilor, Daniel Stanciu.

Oficialul CFR-ului a vorbit şi despre situaţiile lui Camora şi Ţucudean, cei mai curtaţi jucători din lotul feroviarilor. “Cu siguranţă Camora va continua aici, pentru că vrea să mai fie cel puţin încă o dată campion. Încă nu ne-am înţeles cu el, dar e o diferenţă foarte mică şi cred că zilele viitoare o să închidem. Despre Ţucudean, din câte ştiu el vrea să rămână la CFR şi să joace pentru echipa naţională”, a mai spus Stanciu, potrivit căruia Vera, Tambe şi De Luca vor fi cedaţi în altă parte în această iarnă. De altfel, cei trei, alături de accidentatul Julio Baptista, nici nu au făcut deplasarea în Turcia.

CFR se va pregăti în Antalya până în 26 ianuarie şi va disputa acolo şi patru meciuri amicale.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.