Foto: captură Look Sport+

CFR Cluj a cucerit pentru a patra oară în istorie Supercupa României. În această seară, campioana Ligii 1 a trecut la loviturile de departajare de actuala deținătoare a Cupei, FCSB. 

În primele 90 de minute a fost egalitate pe tabela stadionului Ilie Oană din Ploiești, scor 0-0. Câștigătoarea s-a decis, astfel, la loteria penalty-urilor, unde s-a trecut după terminarea timpului regulamentar.

Echipa lui Edi Iordănescu nu a avut emoții la punctul cu var, unde a transformat toate cele patru lovituri de pedeapsă, prin Mario Rondon, Adrian Păun, Alexandru Chipciu și căpitanul echipei Mario Camora. Roș-albaștrii au avut o singură dată sorți de izbândă, când au egalat la 1-0 pentru ardeleni prin Risto Radunovic.

CFR Cluj nu mai câștigase trofeul din 2018, după o victorie în fața Universității Craiova, scor 1-0, tot cu Iordănescu junior pe banca tehnică. Antrenorul de 42 de ani își începea la vremea respectivă primul mandat din Gruia. La trei ani de atunci, fiul fostului selecționer al României își trece în palmares al doilea trofeu din cariera de tehnician. FCSB, în schimb, așteaptă din 2013 să triumfe din nou în această întrecere. Cele două formații se vor reîntâlni în play-off-ul Ligii 1, unde își vor continua bătălia pentru titlu. FCSB și CFR se află pe primele două locuri din clasament, despărțite de un singur punct.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte