JSport.roJSport.ro
foto: Facebook/Robert Veselovsky
foto: Facebook/Robert Veselovsky

Chiar dacă a trecut mai bine de o lună de la tragedia din clubul Colectiv, fostul portar al Universităţii Cluj, Robert Veselovsky, încă este marcat de ceea ce s-a întâmplat la Bucureşti pe 30 octombrie.

Cel mai iubit străin care a evoluat vreodată la “U” Cluj a fost impresionat, în mod special, de situaţia lui Pavlos, un tânăr de 16 ani care a fost grav rănit după ce şi-a salvat un prieten, aflat în scaun cu rotile, din incendiu. Ajuns acum la o clinică din Belgia, Pavlos are nevoie de bani pentru a-şi putea continua tratamentul, iar Veselovsky, marcat de povestea eroului din seara zilei de 30 octombrie, a hotărât să-l ajute.

Portarul, aflat acum în lotul lui Mlada Boleslav, a făcut mai multe tricouri imprimate cu chipul său, pe partea din faţă, lângă care se poate observa şi sigla Universităţii, iar pe spate şi-a scris numele şi numărul său preferat, 33.

12391004_509217699246895_6668507596965582020_n“Ca un tată şi un fan rock ce sunt nu am putut să nu mă implic. Am făcut 45 de astfel de tricouri şi voi dona toţi banii din vânzărilor lui Pavlos. Pentru că vreau să strângem o sumă cât mai mare, preţul pentru un tricou va fi de 18 euro, adică 80 de lei”, a anunţat Veselovsky pe contul său de Facebook, toţi cei interesaţi să cumpere un astfel de tricou fiind invitaţi de către acesta să-l contacteze printr-un mesaj privat.

Veselovsky a evoluat două sezoane pentru Universitatea Cluj, acesta părăsind-o pe “U” în vară, însă prestaţiile sale din poarta “şepcilor roşii” l-au introdus definitiv în inima fanilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.