JSport.roJSport.ro

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat că biletele pentru meciul dintre România şi Danemarca, programat în 26 martie pe Cluj Arena, vor fi puse în vânzare de mâine, 1 martie.

Acestea au preţuri cuprinse între 35 de lei la peluze şi 100 de lei la tribună, adică identice cu cele de la precedentul meci jucat de „tricolori” la Cluj, cu Muntenegru, şi pot fi cumpărate de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro.

„Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate (inscripționate cu noul nume) la casieria arenei din Cluj, în 25 și 26 martie”, au anunţat reprezentanţii FRF, care au pregătit şi pentru acest meci zona „Family”, plasată la tribuna a doua, acolo unde biletele se vând cu reducere pentru copii.

Partida dintre România şi Danemarca, decisivă pentru păstrarea şanselor de calificare la Campionatul Mondial din Rusia, va avea loc duminică, 26 martie, de la ora 21:45, pe Cluj Arena.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.