JSport.roJSport.ro

România va juca marţi seara, la Cluj, primul meci pe teren propriu din preliminariile EURO 2020.

Peste 10.000 de fani sunt aşteptaţi pe stadionul din Gruia, acolo unde fanii Universităţii Cluj şi cei ai CFR-ului vor veni în mod organizat la meci şi vor sta în peluză.

„Mi-ar plăcea să fie stadionul plin, pentru că joacă echipa naţională la Cluj, iar asta nu se întâmplă în fiecare zi. Am mai jucat pe un stadion plin şi ştiu ce înseamnă. Va trebui să tratăm foarte serios meciul cu Feroe, nu sunt amatori, aşa cum crede lumea, iar dacă nu-l vom trata serios, nu vom avea un meci uşor. Dacă vom intra pe vârfuri, e clar că vom avea probleme”, a spus Ciprian Deac.

Selecţionerul Cosmin Contra a anunţat că va face câteva schimbări în formula de start, titularizarea lui Deac fiind una dintre ele.

„Vor apărea jucători noi. Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate, pentru că nu mai există echipă mică”, a spus şi Contra, singura referire la meciul de mâine. În rest, selecţionerul i-a criticat pe cei care au vorbit de rău echipa naţională după eşecul din Suedia.

„Când vor fi ei antrenori, să facă ei convocările şi schimbările. E simplu să vorbim de afară, să găsim după război anumite lucruri care nu există. Se vede un spirit de luptă extraordinar, indiferent de adversar nu ne dăm bătuţi. Dacă începem să distrugem de la primul meci, nu putem construi nimic”, a răbufnit selecţionerul.

România-Insulele Feroe va fi marţi, de la 21:45.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.