JSport.roJSport.ro

14825566_1212303672175815_1725856071_nEchipa naţională de fotbal feminin a României se află la câteva ore de o performanţă istorică. “Tricolorele” se pot califica în premieră la un campionat european, iar pentru acest lucru trebuie să învingă Portugalia, în această seară, pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj.

Săptămâna trecută, meciul tur de la Lisabona s-a terminat la egalitate, 0-0, un rezultat bun la prima vedere pentru românce, nu însă şi pentru selecţionerul Mirel Albon, conştient de ce poate însemna un gol primit de echipa sa astăzi.

“Acel 0-0 de la Lisabona nu ne avantajează deloc, pentru că orice egal la Cluj este în favoarea oaspeţilor, aşa că va trebui să dăm totul pentru victorie şi pentru a ne înplini un vis. După acest meci, un grup se va bucura foarte tare şi altul va simţi o frustrare deosebită. Ar fi o premieră pentru oricare dintre echipe şi ambele ar merita să fie la Euro. Jocul nu va semăna cu cel de la Lisabona, vor fi alte coordonate”, a spus selecţionerul “tricolorelor”.

Meciul va începe la ora 18:00, iar intrarea spectatorilor va fi liberă. Aceştia trebuie să-şi ridice, însă, biletele de intrare de la casele stadionului din Gruia pentru a putea participa la un concurs, care le poate aduce tichete le Campionatul European din Olanda, în cazul în care va aunge acolo şi echipa feminină.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.