JSport.roJSport.ro
foto: frf.ro
foto: frf.ro

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a declarat astăzi că meciul România-Spania, din 27 martie, va avea loc 100% pe Cluj Arena.

Surpriza, însă, este dată de posibila locaţie pentru meciul „tricolorilor” cu Lituania, oficialii FRF luând în calcul inclusiv stadionul CFR-ului pentru a fi protejat gazonul de pe cel mai mare stadion al Transilvaniei. Ar mai exista şi varianta Giurgiu, însă două meciuri la Cluj ar fi de preferat pentru jucătorii Naţionalei, care ar scăpa de o deplasare între cele două partide.

„Am observat și eu că am primit cu foarte mare rapiditate un răspuns din partea Primăriei Bucureşti. Credeam că noaptea e un sfetnic bun, dar acum vă pot confirma în mod oficial că meciul cu Spania se va juca la Cluj. Am vorbit cu reprezentanții naționalei Spaniei și au spus că nu e nicio problemă. Singura problemă e legată de gazon. Specialiștii vor decide dacă el va putea susține două meciuri și 4 antrenamente într-un timp atât de scurt. Ca variantă de rezervă iau în calcul mutarea meciului cu Lituania pe stadionul CFR-ului sau la Giurgiu”, a spus Burleanu, citat de Digisport.

Pe Cluj Arena a început refacerea gazonului în perspectiva partidei contra campioanei europene, reprezentanţii stadionului dând asigurări că terenul de joc se va prezenta în condiţii foarte bune după data de 20 martie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.