JSport.roJSport.ro

CFR Cluj şi-a refăcut echipa de conducere, care a adus titlul în Gruia vara trecută.

Dacă reîntoarcerea lui Marian Copilu nu mai este o noutate, Bogdan Mara şi Marius Bilaşco au revenit şi ei la CFR.

Acest lucru a fost anunţat de către Edi Iordănescu, antrenorul care a fost dat afară după doar trei meciuri din actualul sezon.

“Au revenit Mara şi Bilaşco, nu ştiu dacă ei au anunţat asta, dacă nu vă spun eu acum. Nu cred că se supără”, a anunţat Iordănescu, la Digisport. Astfel, doar Dan Petrescu mai lipseşte din echipa care a adus titlul vara trecută, cu menţiunea că în locul lui Iuliu Mureşan este acum Daniel Stanciu. “Nu cred că e logic să mă întorc acum la CFR”, a mai spus Iordănescu, pentru care CFR Cluj rămâne principala favorită la titlul de campioană.

De altfel, fostul antrenor din Gruia a făcut publică şi o discuţie pe care a avut-o cu patronul Neluţu Varga în ziua în care şi-a reziliat contractul.

“I-am spus că eu garantez că dacă am continuitate până la sfârșit, îmi asum că echipa va câștiga campionatul și dacă nu va fi așa sunt dispus să semnez o hârtie prin care eu să returnez toți banii pe care i-am primit în acel an. Eu mi-am asumat acesc risc. A fost prima oară când am încasat o clauză de reziliere”, a precizat Iordănescu.

CFR e liderul Ligii I şi va juca următorul meci sâmbătă, la Chiajna, de la ora 18:30.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.