JSport.roJSport.ro

meci cfrCFR Cluj a cedat cu 1-0 meciul disputat vineri în deplasare, la Petrolul Ploieşti, ultima clasată în Liga I.

Pe un teren îmbibat de umezeală, pe fondul lapoviţei şi al ploilor din ultimele zile, gazdele au deschis rapid scorul prin Zubir, în minutul 15. Moussa a pătruns în lateral, a fentat doi fundaşi CFR-işti şi a scos la şut pentru Zubir, care a marcat plasat în poarta lui Marc.

Portarul oaspeţilor avea să fie schimbat peste alte 15 minute, după o accidentare la spate, în locul lui intrând Vâtcă. În minutul 35 Francisc Dican a făcut o a doua schimbare, trimițându-l pe Bryan Nouvier în locul lui Vitor Bruno.

Prima repriză a avut parte și de câteva faze controversate, arbitrul putând acorda câte un penalty pentru fiecare echipă, lucru care însă nu s-a întâmplat.

Remarca antrenorului Francisc Dican cu privire la valoarea Petrolului, chiar dacă este pe ultimul loc, s-a dovedit întemeiată, CFR-ul nereușind să întoarcă rezultatul. Este al doilea meci în care clujenii nu marchează, după egalul 0-0 din etapa anterioară cu CSMS Iași.

Formația din Gruia ocpă locul 9 în clasament, cu 22 de puncte, dar așteaptă reprimirea punctelor cu care a fost suspendată la începutul campionatului, de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.

Petrolul rămâne pe ultimul loc, cu 8 puncte.

Petrolul Ploiești – CFR Cluj 1-0

Gol: Zubir, minutul 15

Petrolul: Pecanha – Tudose, Benga, Genev, Faugh-Porret (’57 Pulhac)- Bucșa, Ropotan – Nepomuceno, Zubir (’76 Marinescu), Varga – Moussa (’88 Tamuz). Antrenor: Mihai Stoichiță

CFR: Marc (’30 Vâtcă) – Coleho (’81 Păun), L. Goian., A.Mureșan, T. Lopez – Petrucci, Gomelt, Jakolis, Christian Lopez – Vitor Bruno (’35 Nouvier), Beleck. Antrenor: Francisc Dican

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.