JSport.roJSport.ro

Jucătorii care au întârziat la reunirea CFR-ului de săptămâna trecută, Ruiz, Nascimento, Tiago Lopes şi Omrani, au ajuns în weekend la Cluj-Napoca.

Aceştia nu au fost iertaţi de către antrenorul Vasile Miriuţă, care a spus că i-a amendat pentru zilele în plus de vacanţă, chiar dacă jucătorii au încercat să se scuze în faţa tehnicianului. „Am avut vreo doi-trei jucători care au întârziat, s-au întors şi au plătit o amendă, conform regulamentului. Au fost amendaţi, nu a fost o sumă mică, ca să avem bani de chefuri după victorii”, a spus Miriuţă, zâmbind, la Digisport matinal.

Tot acolo, antrenorul CFR-ului a vorbit şi despre venirile lu Bumba şi Deac la CFR, Miriuţă vorbind cu ambii jucători despre această posibilitate.

„Dacă Cipri îşi rezolvă problemele acolo cu privire la rezilierea contractului, în mare măsură va veni la CFR. Îşi doreşte să vină, m-am întâlnit cu el la o cafea aici la Cluj cât timp a fost în vacanţă, iar cu el ne-am întări foarte tare. E un băiat serios, muncitor, jucător de mare caracter şi aş avea mare nevoie de el. Despre Bumba, el mi-a spus că vrea să joace doar la CFR în România, că vrea să lucreze cu mine. Sper ca în zilele următoare să se poată realiza acest transfer”, a mai declarat Vasile Miriuţă, luni dimineaţă.

CFR Cluj va pleca sâmbătă în cantonamentul din Cipru.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.