JSport.roJSport.ro

IMG_1681Federaţia Română de Fotbal (FRF) a pus în vânzare biletele pentru Supercupa României la fotbal, dintre CFR Cluj şi Astra Giurgiu, care va avea loc în 16 iulie, pe Cluj Arena.

Tichetele de intrare pot fi cumpărate, deocamdată, de pe site-urile bilete.ro şi bilete.frf.ro, cel mai mic preţ fiind de 10 lei, la peluze. La tribuna a doua un bilet costă 30 de lei, în timp ce la tribuna I valoarea lui e de 40 de lei, mai scumpe fiind tichetele la VIP, de 200, respectiv 300 de lei. De menţionat, însă, că ele pot fi cumpărate doar la primul inel al stadionului din Cluj, în funcţie de numărul de solicitări organizatorii urmând să deschidă şi inelul al doilea.

Potrivit FRF, din 11 iulie vânzarea tichetelor va fi făcută şi la Cluj Arena, meciul din 16 iulie urmând să înceapă la ora 21:45, accesul pe stadion făcându-se de la ora 20:30. De asemenea, pe stadion va exista şi o zonă dedicată familiei, după modelul de la România-Spania. Astfel, în sectoarele 1O și 1P, situate la tribuna a doua, vor avea acces doar fanii însoțiți de cel puțin un copil, beneficiind, în același timp, și de un discount: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete.

CFR Cluj va avea şansa să cucerească al zecelea trofeu din istorie în cazul unei victorii împotriva campioanei României.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. Mda… si echivalentul pentru “cuvâtul” “cârcotas” in limba engleza este cuvântul “hater”… 🙂
    Ideea e ca cjsport.ro este singurul site de sport care trateaza cu profesionalism sportul clujean, nu cred ca e cazul sa fim rautaciosi… Englezismele astea, incet, incet, vor fi acceptate atat in scris cat si in vorbit. Dar, asa suntem noi, de ce sa laudam, cand putem sa cautam “nod in papura” mai bine…
    Oricum, pentru mine cjsport.ro a devenit in ultimul timp cea mai buna si mai credibila sursa de stiri sportive din Cluj, fara can-can-uri si mondenitati, fara fete goale si fara alte prostii tabloide…
    Felicitari cjsport.ro pentru modul in care faceti jurnalism !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.