JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a câştigat meciul cu Armenopolis Gherla, 2-0, disputat miercuri după-amiază în semifinalele Cupei României, faza judeţeană.

Reveniţi pe terenul unde au câştigat abia în minutul 88 în Sâmbăta Mare, în faţa Olimpiei, clujenii au avut mai mult noroc în jocul cu Armenopolis şi au înscris încă din prima repriză.

Dorin Goga a punctat pentru 1-0 în minutul 36, iar „U” şi-a făcut mult mai uşor meciul. Liniştea dată de scor şi de valoarea superioară a Universităţii a făcut ca „şepcile roşii” să nu întâmpine mari probleme în a păstra rezultatul până aproape de final, atunci când “rezerva” Pintea l-a majorat la 2-0.

Clujenii s-au calificat, astfel, în finala Cupei României, faza judeţeană, iar în meciul pentru trofeu vor da peste liderul Ligii a V-a, Gloria Cătina, cel care a eliminat echipele de Liga a IV-a pe care le-a întâlnit până acum, Ardealul Cluj şi Olimpia Gherla.

Cel mai probabil, finala se va disputa pe Cluj Arena, în 9 sau 10 iunie, fiind ultimul joc al lui „U” înaintea dublei din barajul pentru promovarea în Liga a III-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.