JSport.roJSport.ro

IMG_3645Viitorul Feleacu nu a stricat, în ultimul meci greu al campionatului, parcursul peste aşteptări din acest retur şi s-a impus, 3-0, şi pe terenul Vulturului Mintiu-Gherlii. Formaţia lui Lucian Roşu are nevoie de o victorie cu Someşul Apahida în ultima etapă, echipă care a pierdut toate meciurile din 2016, pentru a încheia pe locul 1 campionatul.

Meciul de la Mintiu-Gherlii a fost început mai bine de către gazde, care au avut o bară la 0-0, golul lui Grigoroşcuţă neschimbând prea mult datele problemei. După 0-1 la pauză, Vulturul a continuat să le pună probleme oaspeţilor, elevii lui Adrian Trif mai trimiţând o dată mingea în bară, dar reuşita lui Danciu, de 0-2, a clarificat lucrurile, Viitorul controlând ostilităţile până la final. Golul lui Goga a contat doar pentru statistică, locul 1 în clasament fiind ca şi acontat de către Feleacu.

„Am întâlnit cea mai bună echipă de până acum. Asta a făcut, practic, diferenţa, se vede că se pregătesc, că fac antrenamente, jucători de Divizia C, care stau bine în teren. Noi am început bine jocul, am avut o bară la 0-0, dar apoi am luat gol pe o greşeală a noastră. Am echilibrat iar jocul apoi, am mai avut o bară, dar după golul doi nu am mai contat în meci. Nu ne aşteptam să pierdem aşa rău, dar au fost mai buni decât noi, asta e, n-avem ce face, sperăm să câştigăm ultimul meci la Gilău”, ne-a declarat antrenorul Vulturului, Adrian Trif.

“Am fost puţin surprins de jocul echipei adverse, unul schimbat în bine. Băieţii mei au fost montaţi, însă, poate doar la Armenopolis au mai fost atât de montaţi. Unitatea de care am dat dovadă, stăpânirea de sine, chiar dacă ei au început mai bine, maturitatea noastră în joc, posesia, până la urmă au făcut diferenţa. Băieţii chiar şi-au dorit victoria şi am obţinut-o până la urmă. Am nişte jucători care nu au jucat mai sus şi au ocazia acum să intre în istoria fotbalului clujean”, a spus şi tehnicianul Feleacului, Lucian Roşu, cel care a schimbat complet în acest retur faţa Viitorului.

Ca şi campioană în Liga a IV-a, Viitorul se poate gândi deja la barajul de promovare, în caz că acesta se va disputa, cele două partide tur-retur împotriva campioanei dintr-un alt judeţ din Ardeal urmând să aibă loc în 18 şi 25 iunie. De partea cealaltă, Vulturul încă mai speră să-şi depăşească rivala din Gherla în clasament, o victorie la Gilău în ultima etapă fiind obligatorie în acest sens.

Vulturul: Macarie – Pop Fl, Pop Vl, Boier, Stupinean– Mureşan, Rus Al, Balint, Sămărtean, Szabo. Au mai intrat: Morar, Rus I. Antrenor: Adrian Trif

Viitorul: Silaghi – Burcă, Crişan N, Mureşan, Crişan C – Macula, Grigoroşcuţă – Danciu, Goga, Moldovan H – Tinteşan. Au mai intrat: Mocanu, Olariu, Neamţu, Burz M. Antrenor: Lucian Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.