Universitatea Cluj are o mare problemă, deocamdată, pentru că pe terenul propriu se desfăşoară, în weekend, Campionatele Internaţionale ale României la atletism.

Astfel, meciul cu Hermannstadt putea fi mutat pe un alt stadion, însă managerul Ioan Ovidiu Sabău a ţinut să-i liniştească pe fani.

“Acum se lucrează la date, la ore, să găsim o oră potrivită. Sigur va fi pe Cluj Arena, nici nu se pune problema în altă parte. Vom vorbi acum şi cu cei de la Federaţia de Atletism. Variantele ar fi ori sâmbătă mai spre prânz, ori duminică după-amiază”, a precizat oficialul Universităţii, în condiţiile în care întrecerile de atletism au loc vineri şi sâmbătă, după ora 17:00.

Sabău a încercat şi o a treia variantă, să joace la Sibiu primul meci, dar s-a lovit de refuzul preşedintelui sibienilor, Iuliu Mureşan.

„M-a sunat Neluţu Sabău, dar i-am spus că nu putem să schimbăm ordinea meciurilor şi a părut că înţelege. Aşa s-a tras la sorţi şi nu avem cum să fim de acord cu inversarea, iar fără acordul nostru nu se poate. Pentru noi e mai bine aşa şi din cauza terenului, care e moale după meciul de ieri. Până miercurea viitoare mai avem timp să-l refacem, dar până sâmbătă nu. Nici lor nu cred că le-ar conveni să joace pe un teren moale”, ne-a spus preşedintele sibienilor.

Prima manşă a barajului de promovare în Liga 1, dintre “U” Cluj şi Hermannstadt e programată în weekend, la Cluj, iar returul miercuri, 12 iunie, la Sibiu.

U” Cluj-Hermannstadt, pe Cluj Arena sâmbătă. Meciul care îi poate readuce pe “studenți” în Liga 1 va fi la Sibiu.

UPDATE

Până la urmă, partida a fost programată duminică, de la ora 18:00, pe Cluj Arena.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte