JSport.roJSport.ro

Universitatea Cluj a produs surpriza neplăcută a etapei a 18-a din Liga a II-a şi a terminat la egalitate, 0-0, cu CS Baloteşti.

„Studenţii” au ratat o şansă uriaşă de a se apropia la doar trei puncte de lider, iar managerul Ioan Ovidiu Sabău a dat de înţeles că jucătorii au tratat superficial acest joc, dar are în continuare mare încredere în ei.

“A fost un meci mai greu decât ne-am fi aşteptat. Probabil că băieţii noştri au tratat adversarul puţin superficial, din cauza locului ocupat în clasament şi nu au fost suficient de conectaţi la importanţa partidei. Aici cred că s-a făcut diferenţa. Apreciez ritmul susţinut şi atitudinea jucătorilor, dar, pe de altă parte, astăzi le-a lipsit luciditatea şi claritatea în joc. Urmează meciul cu Pandurii. Avem potenţial, calitate, jucători valoroşi şi mergem să câştigăm. De altfel, toate meciurile le putem câştiga de-aici încolo”, a declarat Sabău.

„U” Cluj va încheia turul miercuri, pe terenul celor de la Pandurii Târgu Jiu, într-un meci care va începe la ora 14:00 şi se va disputa pe teren sintetic. Partida nu va fi televizată, Snagov-FC Argeş fiind jocul, de la aceeaşi oră, preferat de televiziuni.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Foarte interesant!Oare de ce se pot câștiga meciurile care urmează iar cele precedente au fost cum au fost?De fapt speranța moare ultima!Nu Jucați cu aceeași jucatori?Sau mai aduceți ceva de la d-nul Hagi?Acestia indiferent de gafele pe care le fac tot titulari sunt .Asa vor fi și rezultatele din pacate.

  2. Fie cobori militaria din pod….Fie taci. De povesti ne am săturat. Dacă “valorosii ” tăi băieți nu si revin, ne vom uita in si spre varful clasamentului …pina ne va durea gîtul. Așa, cu explicații de grădiniță, nu mai ține. Chiar ca ne saturam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.