JSport.roJSport.ro

IMG_1907Ardealul Cluj a reuşit în ultima etapă a Ligii Elitelor U19 să obţină calificarea la turneul final de la Mogoşoaia, care se va desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni.

Tinerii fotbalişti clujeni sunt conştienţi că au o misiune dificilă în primul rând contra lui Dinamo, în  semifinale, iar în cazul în care vor ajunge în finală se vor afla la 90 de minute de o participare istorică în Liga Campionilor. Performanţa, însă, cere sacrificii şi la acest nivel, astfel că Drăghici şi colegii săi nu au liber nici măcar de Paşte. Aceştia se află în cantonament şi au ciocnit ouă roşii cu antrenorul lor, Călin Moldovan, care a ţinut ca jucătorii săi să fie împreună cu doar câteva zile înainte de turneul final.

“Ne pregătim intens pentru aceste meciuri, nu i-am lăsat pe băieţi nici să plece acasă, facem Paştele împreună. Va fi foarte greu la turneul final, suntem conştienţi, dar cu o atitudine pozitivă, cu încredere mare, cu concentare, personalitate, putem să facem o figură frumoasă. Le-am spus jucătorilor mei că trebuie să fie o bucurie, o plăcere faptul că vor juca la turneul final, evident, totul coroborat cu efort, cu concentrare, dar nu trebuie să fie niciun stres. Este o realizare şi noi ne-am îndeplinit obiectivul. Vor fi meciuri foarte dificile, dar frumoase, iar pentru noi ar fi un vis senzaţional să ajungem în Champions League”,  ne-a spus antrenorul Ardealului, Călin Moldovan.

Clujenii vor pleca spre Bucureşti mâine la prânz, cu o escală de o noapte la Braşov, acolo unde vor face şi un antrenament a doua zi dimineaţă. Ardealul o va întâlni pe Dinamo Bucureşti în prima semifinală, joi, de la ora 16:00, acest meci fiind urmat de “U” Cluj-FC Viitorul, a doua semifinală.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.