Universitatea Cluj a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu FC Argeş, primul oficial al anului.

Golul lui Mailat, din repriza a doua, a anulat eroarea lui Dur-Bozoancă din prima parte, iar „studenţii” au ajuns la a cincea remiză consecutivă în Liga a II-a.

Primul joc oficial din 2020 în campionat nu a adus o primă repriză spectaculoasă. Ocaziile au fost puţine, iar clujenii le-au ratat pe cele mai mari într-un singur minut.

Foarfeca laterală greşită a lui Mailat era să-l surprindă pe Ducan, iar la cornerul rezultat „capul” lui Inacio a lovit bara. Când toată lumea se pregătea de pauză, Dur-Bozoancă, portarul căruia „U” trebuie să-i mulţumească pentru multe puncte aduse în tur, a gafat acum la o centrare aiurea a argeşenilor. Aflat în apropiere, Blejdea a împins mingea în plasă, iar piteştenii au intrat cu avantaj minim la vestiare.

Clujenii au ieşit mai determinaţi pe teren şi au pus o presiune mare în jumătatea argeşeană. Doar Inacio, însă, cu o lovitură de cap pe centru i-a dat emoţii lui Ducan. De partea cealaltă, Blejdea i-a făcut din nou probleme lui Dur-Bozoancă, dar portarul Universităţii s-a revanşat după eroarea din prima repriză. Până la urmă, „U” a egalat în minutul 77. Goga i-a pasat perfect lui Mailat, iar fostul CFR-ist l-a învins pe Ducan după un sprint şi un şut la colţul scurt.

În prelungiri, Deslandes a ratat şansa victoriei pentru piteşteni, în timp ce clujenii nu au mai avut puterea să pună în pericol poarta oaspeţilor. S-a terminat 1-1, al cincilea rezultat consecutiv de egalitate în campionat pentru echipa lui Falub, care va rămâne, deocamdată, pe locul 13 în clasament.

“U” Cluj

Dur-Bozoancă
Neciu
Mureşan
Telcean
Inacio
Ştefănescu
Florescu
Barbu
Dican
Gavra
Mailat

Au mai intrat: Goga, Pop Al, Mihalcea. Antrenor: Adrian Falub

FC Argeş

Ducan
Muşat
Deslandes
Turda
Tofan
Moihedja
Şerban I.
Blejdea
Matiş
Grecu
Buhăescu

Au mai intrat: Năstăsie, Mirică, Panait. Antrenor: Ionuţ Badea

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte