JSport.roJSport.ro

IMG_2165Sănătatea Cluj a jucat primul meci amical al anului, contra Universităţii Cluj, după trei zile de la reunire. “Viruşii verzi” au făcut faţă doar o repriză formaţiei de ligă secundă, mai apoi, odată şi cu schimbările efectuate de către antrenorul Marius Semeniuc, Universitatea reuşind să domine partea secundă.

Tehnicianul Sănătăţii a fost mulţumit, însă, de antrenamentul făcut de către elevii săi, acest joc dându-i şansa să-i vadă la lucru şi pe jucătorii veniţi în probe, doi dintre ei chiar de la CFR Cluj.

“Noi am încercat să facem un antrenament bun, să aliniem un prim 11 cât mai aproape de adevăr, iar în prima repriză ne-a ieşit. În a doua am încercat să văd toţi jucătorii veniţi în probe, nu puţini la număr, dar important a fost antrenamentul, nu scorul. Au venit câţiva jucători interesaţi la noi, printre ei portarii Iura şi Man, jucătorii de picior stâng Horgoş şi Ţârlea, ambii de la CFR, şi rămâne să ne decidem ce vom face, să formăm un grup omogen şi să abordăm cu încredere începutul returului”, ne-a declarat antrenorul Sănătăţii la finalul meciului cu “U” Cluj, după o partidă în care portarul formaţiei de Liga a III-a, Andrei Todoran, a stat în poarta “şepcilor roşii”.

“L-am cedat pe Todoran pentru acest meci, care oricum e cu sufletul aproape de ‘U’, face parte din galeria lor şi am zis că e cea mai bună şansă a lui să evolueze în tricoul alb-negru. A avut câteva intervenţii bune şi chiar le-a comunicat jucătorilor schema noastra de finalizare la o fază fixă”, a comentat, răzând, antrenorul Sănătăţii.

“Viruşii verzi” vor juca următorul meci amical sâmbătă, contra celor de la Ardealul Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.