JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a câștigat, cu destule emoții însă, meciul din deplasare cu Viitorul Ghimbav, 2-0, din etapa a opta a Ligii a III-a.

Elevii lui Csaba Kis au marcat doar în ultimele 20 de minute, dar într-un joc în care ocaziile au curs la poarta brașovenilor.

Ceaca a înscris golul al doilea în minutul 90, dar până atunci a fost responsabil cu ratările în tabăra clujeană. Negru, cu o lovitură de cap, a fost cel care a deschis scorul la Ghimbav în minutul 71, după acel gol meciul devenind mult mai ușor pentru Sănătatea.

În cele din urmă s-a terminat 2-0 pentru clujeni, care au bifat a treia victorie a sezonului și se află pe locul nouă în clasament, dar la numai patru puncte de prima treaptă a podiumului, Sănătatea având și un meci mai puțin.

”A fost un joc dominat de la cap la coadă, dar am avut probleme la finalizare, acolo unde am suferit mult. Putea fi 2 sau 3-0 până la pauză și nu era problemă. Am avut multe ocazii, și prin mijlocași și prin faxe fixe, iar la singura ocazie a lor Lăzăreanu a scos din situație unu contra unu. Se pare că după acea fază băieții s-au trezit și au venit și golurile”, ne-a spus antrenorul Sănătății, Csaba Kis, la finalul partidei de la Ghimbav.

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Țârlea
Misăraș
Negru
Nistor
Bria
Lupu
Yuh
Vitan
Ceaca
Lazăr

Au mai intrat:Ciupe, Rus H., Paul Cr. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.