JSport.roJSport.ro

img_8322Sănătatea Cluj a câştigat la limită meciul cu ASA Târgu Mureş II, 1-0, şi a profitat din plin de eşecul liderului FC Hermannstadt la Jucu, apropiindu-se la cinci puncte de sibieni în clasament.

Elevii lui Marius Semeniuc au dat dovadă de determinare şi pragmatism la Târgu Mureş, reuşind să fructifice una dintre puţinele ocazii de gol pe care „viruşii” le-au avut în meciul de astăzi, nici gazdele, însă, nepunând multe probleme la poarta lui Lăzăreanu.

Vitan a reuşit să marcheze golul de trei puncte al Sănătăţii în repriza secundă, clujenii izbutind să câştige după aproape o lună, perioadă în care, e drept, au şi stat o etapă. După acest succes, Sănătatea a ajuns la 26 de puncte în clasament şi a urcat pe locul doi cel puţin până mâine, atunci când FC Zalău joacă la Recea.

„Mi-a fost frică un pic de acest meci. Condiţiile de antrenament au fost cum au fost pe vremea asta, ne-am pregătit mai mult pe sintetic, dar băieţii s-au prezentat bine, s-au motivat, pentru că aici era problema la noi, trebuia să ne revenim psihic. Am reuşit să tragem de noi, să muncim şi a ieşit chiar frumos. Terenul a fost destul de greu, cu un nămol până la glezne, dar băieţii au jucat cu încredere şi cu sete de victorie, pentru că nu au mai luat de mult o primă, şi cred că aici s-a făcut diferenţa. Au intrat foarte bine în teren în repriza a doua şi am reuşit să marcăm şi să câştigăm acest meci până la urmă”, ne-a spus antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc, cel care nu a putut conta la Târgu Mureş pe Deneş şi pe golgheterul Ceaca, ambii fiind suspendaţi.

Finalul de tur va fi unul de foc pentru clujeni, care le vor întâlni în ultimele două etape pe FC Zalău şi Hermannstadt.

sanatatea-clujSănătatea Cluj

Lăzăreanu
Paul Cr.
Negru
Matei
Bucur
Lupu
Cristea
Flueraş
Vitan
Grigore
Ititesc

Au mai intrat: Bălătici, Sular, Mihăescu, Rus Horaţiu. Rezervă: Todoran. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.