JSport.roJSport.ro

IMG_0594Sănătatea Cluj a disputat, sâmbătă, primul meci amical al acestei perioade de pregătire. Elevii lui Marius Semeniuc s-au deplasat la Sînmartin, acolo unde au întâlnit-o pe Luceafărul Oradea, echipă nou-promovată în Liga a II-a.

Fosta colegă de serie a Sănătăţii în sezonul trecut a câştigat cu 3-1, însă desprinderea a venit abia în ultimele 20 de minute de joc. După 0-0 la pauză, bihorenii au deschis scorul în minutul 60, însă imediat Ceaca a reuşit să egaleze pentru clujeni. Gazdele au profitat, mai apoi, de două greşeli în defensiva „viruşilor verzi” şi şi-au trecut în cont victoria în ultimul amical înainte de startul ligii secunde, însă antrenorul Marius Semeniuc s-a arătat mulţumit de evoluţia elevilor săi.

„Acele greşeli pe final au făcut diferenţa, dar a fost un un antrenament bun pentru noi, primul nostru joc de pregătire din această perioadă. Sperăm să mai facem un amical săptămâna viitoare, după acel joc urmând să mă decid şi asupra jucătorilor care vor rămâne la noi”, a spus tehnicianul Sănătăţii.

Marius Semeniuc a folosit, ieri, mai mulţi jucători aflaţi în probe la formaţia clujeană, săptămâna viitoare părând a fi decisivă pentru rămânerea lor la echipă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.