JSport.roJSport.ro

IMG_5081Sănătatea Cluj a reuşit o victorie mare la Odorheiu Secuiesc, 5-1, într-un meci din etapa a 24-a a seriei 5 din Liga a III-a. Elevii lui Marius Semeniuc au făcut spectacol în judeţul Harghita, acolo de unde s-au mai întors o dată victorioşi în acest retur, 1-0 pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc.

Interesant este că, la pauză, Odorheiu Secuiesc conducea cu 1-0, după un gol pe contraatac reuşit de gazde, însă ocaziile irosite în prima repriză au fost fructificate din plin în partea a doua a jocului de către clujeni. Bălătici, Cristea, Ţîrlea şi o „dublă” a lui Gaşpar au făcut ca meciul să se termine 5-1 pentru ardeleni, scor greu de anticipat mai ales după prima repriză. De menţionat şi că Sănătatea a ratat inclusiv o lovitură de la 11 metri la 4-1, prin Bucur, într-o parte secundă de vis pentru formaţia clujeană, dar şi că gazdele, tot la acest scor, au rămas în inferioritate numerică.

Pe de altă parte, Dan Matei s-a lovit la cap în prima repriză, după un duel aerian, la pauză fiind transportat la spital pentru investigaţii suplimentare, însă fundaşul Sănătăţii a revenit la Cluj alături de colegii săi după meci.

„Am dominat tot meciul, practic. În prima repriză am ratat câteva ocazii clare, iar ei ne-au surprins pe un contraatac, dar în a doua repriză ne-am descătuşat şi am marcat de cinci ori. A fost un meci în care toată echipa a jucat foarte bine. Această victorie vrem să i-o dedicăm lui Dan Matei, care a suferit o comoţie în urma unui duel aerian şi a fost transportat la spital”, ne-a spus mijlocaşul clujenilor, Bogdan Cristea, autorul golului de 3-1.

După acest succes, Sănătatea a ajuns la 35 de puncte şi a urcat pe locul şapte în clasament, miercuri „viruşii verzi” urmând să primească vizita celor de la Comuna Recea, în ultimul meci al sezonului pe teren propriu.

Sănătatea Cluj: Mare – Bucur, Negru, Matei, Ţîrlea – Someşan, Bălătici, Cristea, Lupu – Gaşpar, Gâţ. Au mai intrat: Nicula, Kiss şi Rotar. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.