JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a câştigat fără mari probleme pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş 2, scor final 3-0.

Într-o revenire de formă, „viruşii verzi” au bifat, pentru prima oară în acest sezon, două victorii consecutive, toate golurile de la Mediaş fiind marcate până la pauză.

Ceaca şi Lazăr au adus succesul pentru clujeni, primul reuşind o dublă, într-un meci în care oaspeţii au fructificat la maxim cel mai mare avantaj al lor, contraatacul. Elevii lui Csaba Kis şi Dan Matei au ratat şi alte câteva ocazii bune la poarta medieşenilor, în final cei doi antrenori permiţându-şi şi o schimbare inedită, dar necesară.

Cu portarul Todoran jucând cu febră, şi fără un goalkeeper de rezervă, Lăzăreanu fiind suspendat, în poarta Sănătăţii a intrat atacantul Alexandru Gaşpar, direct de pe bancă, acesta apărând în ultimele cinci minute.

„Băieţii au prins o zi iarăşi extraordinară, până la pauză mai având câteva ocazii bune. Meciul s-a jucat pe un teren rău, dar mare, iar acest lucru i-a convenit lui Ceaca, care a dat gol repede. Ei apoi s-au deschis şi noi pe contraatac, aşa cum ne place să jucăm, i-am taxat cum i-am prins. A fost o victorie importantă, cei de la Mediaş având şi patru jucători de la echipa mare, dar am făcut un meci mai bun decât ei. Această victorie vrem să i-o dedicăm colegului nostru Sergiu Şoş, care a devenit tătic în această săptămână”, a spus antrenorul Sănătăţii, Csaba Kis.

Succesul de la Mediaş a urcat echipa clujeană pe locul şapte în clasament, la cinci puncte de podium.

Sănătatea Cluj

Todoran
Ţârlea
Misăraș
Negru
Paul Cr.
Lazăr
Ititesc
Ciupe
Bria
Şoimuşan
Ceaca

Au mai intrat: Lupu, Yuh, Paşca, Gaşpar. Antrenori: Csaba Kis, Dan Matei

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.