JSport.roJSport.ro

Dan Roman, Bogdan Unguruşan şi Lucian Goian sunt numele importante care se antrenează cu Sănătatea Cluj, chiar dacă nu toţi vor şi rămâne la echipă.

“Viruşii” au rămas, însă, şi fără câţiva dintre jucătorii importanţi de anul trecut.

Titularul postului de fundaş stânga, Ionuţ Ţârlea, va juca din toamnă în Franţa, la FC Mosaique Rennes, acolo unde a ajuns la începutul lui 2017 şi Bogdan Cristea.

Cei doi vor fi, astfel, din nou colegi la echipa de club, Ţârlea dând o lovitură importantă şi în plan financiar.

Pe lângă fundaşul stânga, Sănătatea s-a despărţit şi de camerunezul Joel Yuh. Mijlocaşul la închidere a fost împrumutat pentru şase luni la Metaloglobus Bucureşti, în Liga a II-a, acolo unde va debuta chiar vineri, în meciul cu Universitatea Cluj, de la Târgu Mureş.

“Yuh are contract cu noi până în 2020 şi a fost un ajutor reciproc prin acest împrumut. La el e un post mai dificil, dar e un jucător cu multe calităţi şi am încredere în antrenorul de acolo, Bogdan Andone, că va şti să gestioneze foarte bine venirea lui Joel. El a fost dorit acolo şi nu puteam refuza, iar ulterior vom lua o decizie în legătură cu transferul său definitiv”, a explicat managerul Sănătăţii, Marius Semeniuc, Yuh purtând negocieri şi cu UTA Arad în această vară.

Pe lângă cei doi jucători, “viruşii” i-au mai pierdut pe Horaţiu Rus, Bria, Indreica şi Ititesc, toţi având mari şanse să joace pentru Sticla Turda. Foarte probabil, de la Sănătatea va mai pleca şi Misăraş, care este aproape de un transfer la o altă rivală a lui “U” Cluj din Liga a II-a, ACS Energeticianul.

Sănătatea a jucat în weekend un amical în Ungaria, pierdut cu 1-3, iar vineri o va întâlni pe Metalurgistul Cugir, în deplasare.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.