JSport.roJSport.ro

1914736_1043794125693274_4494273979322022834_nSănătatea Cluj ar fi trebuit să joace cu Luceafărul Bălan în acest weekend, însă formaţia sălăjeană s-a retras din campionatul Ligii a III-a.

În aceste condiţii, pentru a-şi ţine jucătorii în ritm de meci, antrenorul Marius Semeniuc a programat un amical cu Gaz Metan Mediaş, formaţia de ligă secundă având, la rândul ei, un weekend liber în seria Vest. Partida a avut loc pe stadionul Gazului, medieşenii reuşind să se impună cu 2-0, tehnicianul Sănătăţii introducând toţi jucătorii pe care i-a avut la dispoziţie.

Acest test a fost organizat în deplasare şi pentru că Sănătatea va disputa pe teren străin următoarele două jocuri din Liga a III-a, la Miercurea Ciuc şi Sighetul Marmaţiei. Următorul meci acasă pentru “viruşii verzi” va fi abia pe 8 aprilie, Sănătatea urmând să primească vizita celor de la CS Iernut.

La Mediaş, antrenorul Marius Semeniuc a folosit portarii, Mare, Iura si Lăzăreanu, precum şi pe jucătorii de câmp Bălătici, Perde, Negru, Horgoş, Lupu, Cristea, Dan Florin, Ţîrlea, Ceaca, Gîţ, Someşan şi Rotar

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.