JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj s-a reunit marţi seara, iar miercuri a făcut primul transfer al sezonului. Georgios Sarafoudis este un atacant de 29 de ani din Grecia şi a venit la formaţia clujeană pentru a deveni golgheterul echipei.

Primul grec din istoria „viruşilor verzi” a fost amuzat de „supranumele” prin care mai este cunoscută noua sa echipă şi a menţionat că porecla sa este „Pistolarul”.

Cu peste 15 goluri date în fiecare din ultimele două sezoane, petrecute la echipe din ligile inferioare engleze, Dunstable Town şi Bedford Town, Sarafoudis s-a arătat optimist după ce a aterizat la Cluj.

„Sunt fericit că am primit această ofertă şi le mulţumesc agentului meu, preşedintelui şi managerului echipei. E o bună oportunitate pentru orice jucător să vină în România, Clujul e un oraş drăguţ, frumos şi îmi doresc să marchez cât mai multe goluri. Sunt atacant, asta este meseria mea, nu ştiu dacă voi deveni golgheter la Sănătatea, dar voi încerca asta. Să marchez câte 15-20 de goluri pe sezon e ceva normal pentru mine”, a promis atacantul grec.

Acesta a fost aşteptat la aeroport de către managerul clujenilor, Marius Semeniuc, care a dat de înţeles că Sarafoudis nu va fi ultimul jucător din străinătate care va veni la echipă în această vară.

„Suntem obligaţi să ţinem ritmul din sezonul trecut, când am terminat pe locul trei, şi vrem să facem câteva transferuri care să ne ajute. A venit primul grec din istorie şi cred că va fi o experienţă plăcută şi pentru noi, dar şi pentru el, pentru că ne aşteaptă un campionat greu sau, mai bine zis, interesant. Avem nevoie de un om percutant în faţa porţii, iar colaboratorii noştri din Grecia ne-au susţinut prin acest jucător”, a spus Semeniuc.

Pentru a putea fi legitimat, Sarafoudis are nevoie de „cartea verde”, însă va efectua şi vizita medicală în perioada următoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.