JSport.roJSport.ro

IMG_8911După câteva sezoane în care s-a zbătut în zona periculoasă a clasamentului, Sănătatea Cluj are cu totul alte obiective în acest campionat.

Cu un lot întărit în primul rând prin aporturile lui Florin Dan, Lucian Perde sau Dan Matei, dar şi cu surpriza plăcută din atacul clujenilor, internaţionalul Theodor Botă, „viruşii verzi” se laudă cu cel mai bun tur de campionat făcut în ultimii patru ani competiţionali. Sănătatea a terminat prima parte a seriei a 5-a din Liga a III-a pe locul opt în clasament, cu 17 puncte, după ce a câştigat cinci meciuri şi a obţinut două rezultate de egalitate în cele 13 partide disputate.

Un tur mai bun de campionat a fost făcut în sezonul 2011-2012, formaţia clujeană acumulând atunci 21 de puncte în clasament înainte de venirea iernii, însă în acea vreme seria era formată din 16 echipe, Sănătatea disputând 15 meciuri. Mai apoi, au urmat 14 puncte strânse în turul ediţiei de campionat 2012-2013, din patru victorii şi două remize, nouă puncte în următoarea stagiune (tur format din 11 etape), două succese şi trei egaluri, şi numai cinci puncte în turul sezonului trecut, adunate după victoria cu Unirea Dej şi remizele de la Sighet şi Bistriţa.

În prima parte a actualului campionat, însă, elevii lui Marius Semeniuc au reuşit să le învingă pe Unirea Dej, Luceafărul Bălan, Csikszereda, CS Oşorhei şi Odorheiu Secuiesc şi să obţină câte un punct din confruntările cu FC Zalău şi Unirea Jucu, marcând 22 de goluri şi primind 24. Aceste rezultate au dus, automat, şi la un obiectiv îndrăzneţ, fixat chiar de către antrenorul Sănătăţii.

„Obiectivul meu personal este o clasare în primele cinci locuri la finalul sezonului şi cred că vom reuşi să îl îndeplinim. Avem o iarnă mai călduroasă acum cu cele 17 puncte, iar în perioada următoare încercăm să ne punem pe picioare şi să mai aducem şi ceva jucători noi”, a spus tehnicianul Sănătăţii, care, foarte probabil, nu va mai conta pe Theodor Botă, jucătorul împrumutat de la FC Viitorul „Mihai Georgescu” încheindu-şi activitatea la echipa clujeană după acest tur de campionat.

Liga a III-a se va relua la începutul lunii martie, Sănătatea urmând să o întâlnească, pe teren propriu, pe Unirea Dej.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.