JSport.roJSport.ro

img_0097Sănătatea Cluj şi-a continuat forma perfectă în acest început de sezon şi la Ulmeni, acolo unde s-a impus cu 2-1 în etapa a cincea a Ligii a III-a.

Elevii lui Marius Semeniuc au rezolvat meciul încă din prima repriză, golul din penalty al lui Lupu şi reuşita lui Vitan făcând ca Sănătatea să intre cu avantaj dublu la vestiare. În a doua parte a jocului, “viruşii verzi” s-au mulţumit doar să ţină de rezultat, gazdele dându-le emoţii clujenilor doar în prelungirile meciului, atunci când au şi reuşit să reducă din diferenţă.

Timpul rămas a fost prea scurt, însă, pentru ca Ulmeniul să pună în pericol victoria Sănătăţii, oaspeţii învingând cu 2-1 şi păstrându-şi poziţia de lider în clasament, după a patra victorie consecutivă în campionat.

“Am început meciul bine şi, după un penalty şi un gol al lui Vitan, care a speculat o greşeală a adversarilor, am reuşit să conducem cu 2-0. În a doua repriză am făcut un pic pasul înapoi, am luat şi ceva cartonaşe, însă am reuşit să gestionăm bine finalul. După gol am avut ceva emoţii, cu public numeros la meci, gălăgie multă, dar am reuşit să aducem victoria la Cluj”, ne-a declarat antrenorul Sănătăţii, fericit după cele 13 puncte din 15 posibile adunate de echipa sa până acum.

Pentru clujeni urmează meciul cu Avântul Reghin, de pe teren propriu, programat vineri la baza Clujana.

12193340_475948195925568_7346699809143391265_nSănătatea Cluj

Lăzăreanu
Deneş
Negru
Matei
Ciupe
Cristea
Flueraş
Vitan
Ceaca
Ititesc
Lupu

Au mai intrat: Rus Horaţiu, Brie. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.