JSport.roJSport.ro

Cel mai aşteptat meci al weekendului în Liga a III-a este derby-ul dintre „U” Cluj şi CFR 2 Cluj, însă Sănătatea Cluj este echipa care va deschide noul sezon.

„Viruşii verzi” vor juca în această după-amiază cu Avântul Reghin, pe teren propriu, o partidă în care clujenii pornesc favoriţi.

Sănătatea a făcut şase transferuri în această pauză competiţională, dintre care patru sunt jucători sub 19 ani, însă faptul că nu a pierdut niciun component de bază al echipei care a încheiat pe podium sezonul trecut pare marele avantaj.

Csaba Kis şi Dan Matei sunt antrenorii care speră să repete performanţa din ediţia precedentă a campionatului, managerul general Marius Semeniuc având încredere că alb-verzii pot fi din nou surpriza plăcută a Ligii a III-a.

„Băieţii aşteaptă cu nerăbdare începutul de campionat. Cei doi antrenori au încercat să găsească anumite sisteme de joc în amicalele avute şi să aleagă, cu Reghinul, cea mai bună formulă posibilă pentru o victorie care este obligatorie. Ce s-a realizat anul trecut ne obligă acum să menţinem ştacheta, pentru că altfel nu se poate”, a spus Semeniuc, înaintea primului joc oficial al Sănătăţii.

Meciul cu Avântul Reghin va începe la ora 18:00, se va disputa la baza „Clujana”, iar intrarea va fi liberă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.