Sănătatea Cluj o va întâlni mâine pe Viitorul, în cel mai important meci din acest an pentru “viruşi”.

Partida va fi pe Cluj Arena, de la ora 16:00, mai repede cu jumătate de oră decât a fost programat inițial, iar Sănătatea nu se teme deloc de Viitorul, mai ales că Gheorghe Hagi va introduce şi jucători ce au evoluat mai puţin până acum.

“Noi, fiind o echipă mică, nu ne putem compara cu o formaţie de Liga 1, dar în Cupă nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, totul este imprevizibil. Am avut o perioadă destul de grea până acum, cu meciuri la trei zile, aşa că vor fi titulari cei care vor fi în formă maximă mâine. Până la urmă e fotbal, nu se ştie ce se poate întâmpla, iar echipele mici nu mai sunt aşa de mici. Toate au pretenţii, luptă pentru fiecare punct şi apare un joc frumos”, a spus antrenorul-jucător al Sănătăţii, Dan Matei, pentru Look Sport.

Viitorul nu-l va avea pe bancă pe Gheorghe Hagi, suspendat, iar acest lucru e văzut ca şi un avantaj de către clujeni.

“Hagi îi dirijează foarte bine de pe margine, simte bine jocul şi cred că e un avantaj pentru noi. Sper să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor, să facem un meci spectaculos şi să ne bucurăm de fotbal până la urmă”, a declarat şi Raul Ciupe înaintea partidei de mâine.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte