JSport.roJSport.ro

sanatatea-metalurgistul-1Site-ul nostru continuă să vă ofere, în fiecare etapă a seriei a cincea din Liga a III-a, câte un meci în format live video, astăzi fiind rândul liderului Sănătatea Cluj să poată fi urmărit la lucru.

“Viruşii verzi”, neînvinşi până acum, vor primi vizita Metalurgistului Cugir, o echipă cu pretenţii la început de sezon, dar inconstantă în cele şapte etape care au trecut din acest campionat. Antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc, este încrezător că formaţia sa va putea obţine a şaptea victorie la rând, Sănătatea fiind în pericol să coboare pe locul secund în cazul în care nu va câştiga.

“Cugirul are ceva în spate, a avut şi nişte rezultate în acest sezon, a avut un obiectiv la început şi trebuie să fim atenţi tot meciul. Jucăm acasă şi probabil suntem favoriţi, avem încredere în noi şi rămâne să vedem ce formulă putem alinia la ora jocului. Am jucat sâmbătă, o facem marţi, vineri mergem la Oşorhei, dar cred că putem să scoatem starea de oboseală”, a spus antrenorul clujenilor.

Sănătatea Cluj-Metalurgistul Cugir se va disputa la baza Clujana şi poate fi urmărit mai jos, începând cu ora 14:50.


sanatatea-cluj-cu-metalurgistul-cugir[scor url=”http://www.absport.ro/fotbal/sanatatea-cluj-metalurgistul-cugir-1-4-cocina-antibiotic-pentru-virusi/”]
Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.