JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a terminat un tur de campionat aproape perfect în Liga a III-a, elevii lui Marius Semeniuc având un parcurs peste aşteptări.

Cu doar trei înfrângeri în 14 meciuri, „viruşii verzi” au terminat pe locul patru în clasament şi, pentru a confirma şi în retur, oficialii ardelenilor se gândesc să întărească lotul.

Deocamdată, singurul jucător care nu va mai evolua pentru Sănătatea şi în retur este Robert Gorgan, în timp ce, la veniri, se poartă discuţii cu doi jucători care au la activ multe meciuri în Liga a II-a. De asemenea, păstrarea lui Raul Ciupe şi pentru 2017 este o altă prioritate a clujenilor, care şi-au stabilit reunirea pentru data de 16 ianuarie.

„În principiu, vrem să aducem jucători pe fiecare compartiment în parte, inclusiv juniori. Din retur vom încerca, însă, să promovăm şi unu sau doi tineri din echipa de juniori C a clubului nostru, care de la anul vor fi B şi pot intra în regula făcută de Federaţie. Acolo avem nişte copii care chiar au demonstrat câteva ceva şi merită să fie în lotul nostru. Pe de altă parte, purtăm discuţii şi cu doi jucători care au experienţă la nivelul Ligii a II-a, dar sperăm să îl păstrăm şi pe Raul Ciupe”, ne-a declarat antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

Returul Ligii a III-a va debuta în 4 martie, clujenii urmând să primească vizita celor de la Gaz Metan 2 Mediaş.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.