JSport.roJSport.ro

IMG_2314Sănătatea Cluj a obţinut o remiză în deplasare la Zalău, 2-2, într-un meci din etapa a 22-a a seriei 5 din Liga a III-a, în care ambele echipe s-au jucat cu ocaziile.

Atât gazdele, cât şi oaspeţii puteau să tranşeze în favoarea lor disputa, însă în cele din urmă fiecare echipă a luat câte un punct, clujenii reuşind să revină mereu pe tabelă după ce au fost conduşi. Atacanţii din trupa lui Marius Semeniuc, Ceaca şi Gaşpar, au marcat cele două goluri ale alb-verzilor şi au adus un punct pentru Sănătatea.

Din păcate pentru ardeleni, aceştia au coborât două locuri în clasament după etapa disputată vineri, victoriile celor de la CS Iernut şi CS Oşorhei trimiţându-i pe locul 10 în ierarhie.

“A fost un meci cu ocazii mari de ambele părţi, oricare dintre cele două echipe putând câştiga jocul. Am fost conduşi de două ori, am revenit, dar am încheiat partida cu un gust amar, pentru că puteam câştiga. Oricum, mi-a fost greu să aliniez un prim 11 pentru că am avut accidentaţi şi suspendaţi, însă consider că am luat un punct meritat, mai ales pentru numărul ocaziilor avute la un joc de deplasare. Îi felicit pe jucători pentru munca depusă şi sper că şi domnul preşedinte va aprecia acest lucru şi ne va oferi o primă acum de sărbători”, ne-a spus antrenorul clujenilor, Marius Semeniuc.

Etapa următoare va fi din nou una dificilă pentru clujeni, care vor primi vizita Avântului Reghin, formaţie aflată pe locul doi în clasament.

Sănătatea Cluj: Mare – Bălătici, Matei, Ţârlea, Horgoş – Gâţ, Someşan, Negru, Kiss – Gaşpar, Ceaca. Au mai intrat: Mihalache şi Rotar. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.