JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a terminat prima parte a campionatului Ligii a III-a pe locul opt, la şase puncte de ocupanta poziţiei a treia în clasament, Industria Galda.

Cu meciurile dificile din retur avându-le în deplasare, din primele şapte clasate doar Galda şi Cugirul urmând să vină la Cluj, „viruşii” nu-şi fac planuri că se pot atinge de podium.

Astfel, o clasare în top 10 înseamnă un sezon reuşit pentru Sănătatea, acest obiectiv fiind stabilit acum chiar de către finanţatorul Aurelian Ghişa.

„Dacă reuşim în retur să ne clasăm între primele 10 echipe, suntem mulţumiţi. Nu tindem la podium pentru că ştim că e aproape imposibil, dar locurile 4-8 sau 5-10 ne convin. Ăsta e nivelul nostru acum, astea sunt posibilităţile financiare şi poate, dacă am întări lotul cu unu sau doi jucători valoroşi, am reuşi să mai urcăm în clasament. Dar nu sunt disponibilităţi financiare în acest moment şi nu ne putem permite salarii foarte mari la jucători. Suntem mai degrabă o echipă unită, omogenă, care tragem deodată”, a declarat patronul clujenilor.

Potrivit lui Ghişa, marea problemă pe care „viruşii” o traversează în fiecare an o reprezintă situaţia jucătorilor sub 19 ani. Potrivit regulamentului FRF, o echipă de Liga a III-a trebuie să aibă în permanenţă pe teren minim trei astfel de jucători.

„E o problemă asta, care se repetă şi anul acesta. Nu mai găsim juniori de foarte bună calitate sau cei care sunt de foarte bună calitate evoluează la alte echipe. Încercăm să aducem doi sau trei juniori în această iarnă, care să ne ajute. De plecat, nu cred că va pleca niciun jucător, nimeni nu şi-a exprimat interesul”, a mai spus Aurelian Ghişa.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.