JSport.roJSport.ro

14702394_1246707725401912_3158848056286453808_nSănătatea Cluj a trecut cu bine peste primul eşec din acest sezon, 1-4 cu Metalurgistul Cugir, refăcându-şi moralul pe terenul celor de la CS Oşorhei, acolo unde a învins cu 3-1.

Diferenţa de valoare s-a văzut în meciul cu echipa care a strâns un singur punct până acum, „veteranul”  Bogdan Cristea ieşind din plin în evidenţă, golurile sale aducând victoria în această etapă. Flueraş a fost cel care a deschis scorul pentru clujeni, aceştia fiind egalaţi în urma unei lovituri libere deviate a gazdelor.

Cristea a adus liniştea în vestiar cu golul de 2-1 marcat până la pauză, acelaşi mijlocaş al Sănătăţii stabilind scorul final în partea secundă. Astfel, clujenii au din nou acelaşi număr de puncte ca şi Hermannstadt, sibienii urmând să joace mâine, însă, la Iernut.

„Îi felicit pe băieţi, a fost bine, au dat dovadă de caracter şi au înţeles mesajul că trebuie să acumulăm puncte, să jucăm, să luăm prima de joc. Nu a avut efect asupra lor eşecul din etapa trecută, însă ce e bine acum e că avem şi dubluri pe posturi, rezervele chiar au minute de joc şi asta se vede, neputându-ne baza astăzi pe Ciupe şi Matei. A revenit şi Paul Cristian după accidentare, însă astăzi Bogdan Cristea pot să zic că a fost omul meciului. S-a mişcat foarte bine, a tras echipa după el, s-a implicat, şi-a dorit foarte mult, jos pălăria pentru el”, ne-a declarat antrenorul Sănătăţii, Marius Semeniuc.

Echipa sa va sta în etapa următoare, peste două săptămâni clujenii având derby la Jucu, împotriva Unirii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.