JSport.roJSport.ro

img_8322Sănătatea Cluj a obţinut o victorie importantă la Bistriţa, în etapa a treia a seriei 5 din Liga a III-a, 1-0. Unicul gol al meciului a fost reuşit de Andrei Ceaca, atacantul golgheter al „viruşilor verzi” marcând cu un şut de la aproximativ 20 de metri, cu 10 minute înainte de final.

Într-un joc care s-a ridicat în multe momente la nivelul ligii secunde, cele două formaţii s-au întrecut în ratări timp de 80 de minute, cu un plus în rândul clujenilor, care au fost mai periculoşi în partea secundă a meciului.

Sănătatea a dat lovitura în minutul 80, pe un teren pe care Unirea Jucu a pierdut în prima rundă, şi a ajuns la şapte puncte obţinute în primele trei etape ale sezonului.

„A fost un joc consistent la Bistriţa, au avut şi ei câteva ocazii în prima repriză, au făcut şi pressing atât cât i-a ţinut, dar a fost un meci cu un ritm foarte bun de joc. Am aliniat şi o formulă nesperat de bună pentru că am avut şi câteva mici accidentări săptămâna asta, iar toate au ieşit aşa cum a trebuit la victoria asta. Una meritată, fără dubii, am stat foarte bine în teren şi băieţii au jucat tot ce s-a cerut”, a declarat tehnicianul „viruşilor”, Marius Semeniuc.

Pentru Sănătatea urmează un derby judeţean cu Unirea Dej, vineri, pe teren propriu.

Sănătatea Cluj

Lăzăreanu
Bălătici
Negru
Matei
Ciupe
Lupu
Flueraş
Cristea
Vitan
Ititesc
Ceaca

Au mai jucat: Bucur, Gorgan, Rus H, Gaşpar. Antrenor: Marius Semeniuc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.