JSport.roJSport.ro

Sănătatea Cluj a ajuns din nou în şaisprezecimile Cupei României după patru ani, în 24 septembrie 2013 fiind eliminată în această fază de Dinamo, 0-4 la Bucureşti.

Clujenii au în palmares şi un joc împotriva celor de la Steaua, plus un alt meci cu Dinamo, disputat în Gruia, astfel că cele două echipe nu par să mai prezinte interes pentru „viruşii verzi”.

Aceştia s-au „reorientat” şi, prin vocea antrenorului Csaba Kis, îşi propun acum să o întâlnească pe CS U Craiova în şaisprezecimi, dar nu la Cluj, ci pe noul stadion al Olteniei, care va fi inaugurat, cel mai probabil, în această lună.

„Chiar le-am zis şi la băieţi. Am jucat cu Dinamo, am jucat cu Steaua, mi-aş fi dorit să joc cu Rapidul, dar Rapid se află unde se află, aşa că mi-aş dori Universitatea Craiova. E echipa care joacă cel mai bun, cel mai frumos fotbal din Liga I, iar pentru noi ar fi frumos să inaugurăm noul stadion de la Craiova, că am înţeles acum că ar vrea să-l inaugureze în Cupă. Chiar dacă avem posibilitatea să jucăm acasă, noi tot timpul am acceptat să mergem pe terenul adversarilor în această fază, dacă nu, ar fi frumos şi un meci cu Craiova pe Cluj Arena”, ne-a spus Csaba Kis.

Meciul Sănătăţii din turul următor al Cupei României va fi în 24 sau 25 octombrie, teoretic pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Ma bucur sa aflu de rezultatele frumoase obținute de sportivii clujeni,chiar dacă momentan ma aflu plecat din țara și vreau sa strig in gura mare, BRAVO CLUJUL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.