JSport.roJSport.ro

IMG_0896Viitorul Universităţii Cluj va fi clarificat până la finalul acestei săptămâni. Cel puţin acesta este semnalul venit dinspre conducerea de la Bucureşti, în următoarele zile “studenţii” urmând să afle dacă vor veni investitorii italieni şi, cel mai important, în ce campionat vor evolua în următorul sezon.

Retrogradată în Liga a III-a, “U” speră să poată juca tot în al doilea eşalon fotbalistic, din cele 22 de echipe care ar trebui să formeze o singură serie de “B” multe având probleme financiare. Astfel, oficialii clujeni aşteaptă să afle de la Federaţia Română de Fotbal dacă “U” se poate înscrie, totuşi, în Liga a II-a pentru a “contribui” la completarea celor 22 de locuri. Pe de altă parte, însă, acest lucru depinde şi de o eventuală preluare a clubului de către investitorii italieni, conducerea de la Bucureşti sperând să finalizeze totul în următoarele zile.

“Săptămâna aceasta o să aflăm noutăţi. Ieri am vorbit cu cineva din conducerea de la Bucureşti şi asta ni s-a transmis, că în câteva zile o să aflăm totul, inclusiv divizia în care vom juca şi dacă vor veni investitorii. Noi suntem optimişti şi sperăm că va fi bine, dar important e să aflăm ceva, chiar dacă e albă sau neagră. Trebuie să vedem de unde pornim, pentru că dacă e Liga a III-a campionatul începe mai târziu, dacă e Liga a II-a se va începe mai devreme. Din câte am înţeles, sigur se va afla ceva, pentru că nu se poate lungi la infinit situaţia”, a spus unul dintre antrenorii pe care Universitatea i-a avut în finalul sezonului trecut, Ovidiu Sărmăşan.

Oficialii FRF ar fi vrut ca Liga a II-a să înceapă în 30 iulie, însă la multe echipe a ajuns informaţia că Federaţia va amâna startul campionatului pentru că încă nu s-au strâns 22 de echipe, atât cât ar urma să aibă unica serie a ligii secunde. Dacia Unirea Brăila şi UTA Arad chiar şi-au amânat reunirea pe baza acestor zvonuri, “U” Cluj aşteptând un “wildcard” salvator din partea FRF.

Liga a III-a, în schimb, ar urma să înceapă după jumătatea lunii august.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.