JSport.roJSport.ro

img_7067Ultimul meci al etapei a şasea din Liga a IV-a s-a terminat cu un succes dramatic al celor de la CS Floreşti, pe teren propriu, în faţa Industriei Sârmei Câmpia Turzii.

Oaspeţii au condus cu 3-0 în minutul 64, după ce au avut un avantaj de două goluri la pauză, însă eliminarea lui Nicoară a fost decisivă în stabilirea învingătoarei. De altfel, înainte să fie trimis mai devreme la cabine, atacantul oaspeţilor a reuşit o “dublă” pentru echipa sa, celălalt gol fiind marcat de Mornea. În ultima jumătate de oră, însă, s-a jucat la o singură poartă, Frătean, Roman şi Claudiu Rus egalând scorul la trei, în minutul 90+4 acelaşi Frătean reuşind „dubla” şi aducând o victorie importantă mai ales la moral pentru floreşteni, a patra consecutivă din acest campionat.

„Ne bucurăm că am reuşit să întoarcem rezultatul şi că am câştigat cele trei puncte. A fost un meci mediocru al băieţilor noştri, cu un plus în a doua repriză când am reuşit să şi marcăm. Am avut multe ocazii, dar am primit prea uşor golurile, însă importantă e victoria. Totuşi, suntem precauţi şi ne gândim să vedem ce avem de remediat pentru că trebuie să creştem de la joc la joc. A fost a patra victorie consecutivă şi asta contează la moral pentru noi”, ne-a spus antrenorul floreştenilor, Călin Budişan.

„Am condus cu 3-0, dar la acea eliminare, venită după ce am marcat golul trei, s-a rupt jocul. Până atunci chiar am jucat bine, însă am avut foarte multe absenţe, am fost doar 11 astăzi, iar asta s-a văzut. Ne agăţăm acum de ce putem şi încercăm s-o ducem până în iarnă, iar atunci încercăm să ne mai organizăm. Bine că nu am luat iarăşi cinci astăzi”, a făcut haz de necaz antrenorul oaspeţilor, Dorin Roşu, acesta fiind primul meci din campionat pentru ISCT în care „sârmarii” nu au primit sau nu au marcat cinci goluri.

De menţionat şi că, din cauza numărului limitat de jucători, antrenorul „sârmarilor”, în vârstă de 48 de ani, a evoluat tot meciul pentru echipa sa. La pauză a intrat pentru gazde, însă, şi preşedintele floreştenilor, Adrian Truşcă, 47 de ani.

CS Floreşti

Vaida
Corpodean
Cîmpean
Gădălean
Vasilaş
Toader
Ciotlăuş
Părăvan
Frătean
Truşcă R.
Roman

Au mai intrat: Boboş, Truşcă Ad, Rus Cl. Antrenor: Călin Budişan

isctIndustria Sârmei Câmpia Turzii

Baba
Mocan
Crişan
Roşu
Moldovan D
Moldovan S
Moldovan G
Ciugan
Mornea
Cămărăşan
Nicoară

Antrenor: Dorin Roşu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.