JSport.roJSport.ro

img_2053Sticla Arieşul Turda a reuşit performanţa de a o încurca pe Universitatea Cluj în Liga a IV-a, elevii lui Artur Podar obţinând un rezultat de egalitate, 2-2.

Acest punct, scos cu mari sacrificii mai ales în ultimele 20 de minute ale meciului, a fost privit ca o victorie de către gazde, alb-roşii bucurându-se minute bune pe teren după încheierea meciului. Căzuţi din punct de vedere fizic pe final, turdenii au reuşit să reziste atacurilor Universităţii, antrenorul Artur Podar ţinând să-şi felicite jucătorii la final.

„A fost un joc foarte bun al băieţilor mei, chiar cu puţină şansă cred că am fi putut câştiga. Jucătorii mei pot mai mult, dar din cauza lipsei de pregătire, a condiţiilor până la urmă, pentru că ei sunt jucători amatori şi au jucat cu nişte profesionişti, jucători care poate fac chiar şi două antrenamente pe zi, nu am obţinut victoria. Toţi se aşteptau să pierdem la diferenţă mare, dar eu am fost optimist încă dinaintea meciului”, a spus antrenorul Sticlei după meci.

Mijlocaşul gazdelor, Alexandru Savu, a ţinut şi el să-i critice pe cei care nu au crezut într-un rezultat pozitiv al Sticlei, jucătorul Turdei spunând că punctul scos împotriva Universităţii este echivalent, la moral, cu o victorie pentru el şi colegii săi.

„Am jucat cu o echipă mult peste nivelul Ligii a IV-a, dar am reuşit să facem un joc destul de bun. Pentru mine şi pentru întreaga echipă e ca o victorie acest punct şi poate am reuşit să le dăm şi o palmă celor care au zis că luăm opt, nouă sau 10 goluri. Ne-a lipsit prospeţimea fizică pentru o victorie, nu am mai putut să ducem acelaşi ritm din prima repriză, dar i-am blocat destul bine şi am reuşit să scoatem un punct pe care nu ştiu câte alte echipe îl vor mai putea obţine cu Universitatea”, a spus şi jucătorul Arieşului.

Pentru Sticla urmează tot un meci împotriva Universităţii Cluj, miercuri, în Cupa României, de data aceasta pe Cluj Arena.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.