JSport.roJSport.ro
foto: Unirea Dej/Facebook
foto: Unirea Dej/Facebook

Jucătorii Unirii Dej s-au aflat, ieri, pentru ultima oară împreună în acest an. Nalaţi şi colegii săi s-au prezentat la stadion pentru un ultim antrenament, iar mai apoi au participat la un banchet de final de an oferit de conducerea clubului.

La petrecere aceştia au aflat şi că salariile le-au fost achitate la zi, astfel că au intrat în vacanţă cu conturile pline. Cum oficialii Unirii au anunţat încă de săptămâna trecută că au în plan întărirea lotului pentru retur, sunt şanse foarte mari ca şi antrenorul Alpar Meszaros să continue la echipă, întâlnirea oficială dintre tehnician şi preşedintele Mircea Itu urmând să aibă loc peste câteva zile.

„Prioritar pentru mine în aceste zile a fost ca jucătorii să fie cu banii la zi şi îl felicit pe domnul Itu pentru că s-au dat banii acum, în noiembrie. Nu pot decât să laud gestul conducerii, care cred că şi-a făcut datoria mai mult decât jucătorii în acest tur. A rămas ca săptămâna viitoare să mă întâlnesc cu domnul Itu ca să vedem care sunt pretenţiile, să evaluăm lotul, să vorbim despre ce jucători ar putea veni la iarnă. De fapt, am şi luat legătura cu vreo doi jucători care vor să vină şi de care avem nevoie. Oricum, sunt optimist înaintea acestor discuţii şi e posibil să continuăm”, ne-a declarat Alpar Meszaros, care va avea întâlnirea decisivă la mijlocul săptămânii viitoare.

Unirea Dej a terminat acest tur de campionat pe locul 11 în seria 5 a Ligii a III-a, cu un total de 10 puncte.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] „Prioritar pentru mine în aceste zile a fost ca jucătorii să fie cu banii la zi şi îl felicit pe domnul Itu pentru că s-au dat banii acum, în noiembrie. Nu pot decât să laud gestul conducerii, care cred că şi-a făcut datoria mai mult decât jucătorii în acest tur. A rămas ca săptămâna viitoare să mă întâlnesc cu domnul Itu ca să vedem care sunt pretenţiile, să evaluăm lotul, să vorbim despre ce jucători ar putea veni la iarnă. De fapt, am şi luat legătura cu vreo doi jucători care vor să vină şi de care avem nevoie. Oricum, sunt optimist înaintea acestor discuţii şi e posibil să continuăm”, a declarat Alpar Meszaros, care va avea întâlnirea decisivă la mijlocul săptămânii viitoare, pentru CJSPORT.RO. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.