JSport.roJSport.ro

Meciul dintre CSM Câmpia Turzii şi Olimpia Gherla a deschis, sâmbătă la prânz, etapa a doua a Ligii a IV-a, dar a pornit şi primul mare scandal al sezonului.

Gherlenii s-au impus cu 3-2 după ce au egalat la doi în minutul 90, marcând golul decisiv în prelungiri, dar prestaţia arbitrului i-a nemulţumit serios pe oficialii Câmpiei.

Aceştia au acuzat dur o lovitură de la 11 metri acordată de Cristian Maghiar în prima repriză gherlenilor, iar supărarea nu le-a trecut gazdelor deşi CSM a revenit la conducere în partea secundă.

Cele două goluri primite pe final au amplificat nemulţumirea oficialilor Câmpiei, care au anunţat că vor să retragă echipa din campionat.

„Am convocat Adunarea Generală şi o să propun retragerea din campionat, cel puţin la nivel de liga a patra, pentru că nu pot să-mi bat joc de copii. Nu cred că o să mai continuăm, cel puţin din punctul meu de vedere, sigur că Adunarea Generală decide în final. Nu am zis nimic anul trecut la meciurile în care am primit lecţii de arbitraj, dar dacă începem aşa din acest campionat nu mai poţi să înghiţi ce se întâmplă. Nu e prima dată când ambii tuşieri şi observatorul confirmă ce zic eu. Ne dăm peste cap să asigurăm un teren cum nu cred că există în liga a patra, mergem pe tot felul de cocioabe şi terenuri care nu au nicio legătură cu fotbalul şi facem eforturi pentru ce? Nu se poate aşa ceva. Strict după acest meci voi propune retragerea din campionat”, a declarat preşedintele Câmpiei, Viorel Crişan.

Mai dur în exprimare a fost antrenorul „sârmarilor”, Valentin Şandru, care a avut un mesaj şi pentru AJF Cluj.

“Dacă vor circ, vom face circ. Va fi presiune, înjurături, ameninţări, procese, care-i problema, dacă aşa e la modă? Asta vor, asta le dăm. Astăzi a fost clar viciere de rezultat. Am primit un penalty inexistent. Când ridici mâinile sus şi nu-l atingi, iar ăla intră în tine şi urlă… Chiar şi-aşa, trebuia să câştigăm împotriva tuturor, dar arbitrul i-a adus peste noi. S-ar putea să fim prima echipă care se retrage din campionat”, a precizat şi antrenorul Câmpiei, pentru formaţia sa marcând astăzi Dan Ştefan şi Sebastian Moldovan.

De partea cealaltă, gherlenii sunt fericiţi pentru prima victorie din acest campionat, Olimpia stând în runda precedentă. Cosmin Mureşan, Szabo şi Dani Zoltan au adus primele puncte ale sezonului pentru gherleni.

„E bine că s-a terminat cu bine, deşi un egal poate era mai echitabil. A fost penalty clar la golul nostru egalizator. Eu sunt mulţumit de joc, de echipă şi îl felicit pe Adrian Trif. «Sabia»(n.r. Mihai Szabo) a revenit cu gol şi cu un penalty obţinut”, a spus, mulţumit, preşedintele gherlenilor, Csaba Kilin, Szabo revenind la echipă după experienţa de la Târgu-Lăpuş.

CSM Câmpia Turzii

Cioargă
Moldovan M.
Oroian
Soporan
Nicola
Dan Ştefan
Chişu
Duma
Tescar
Miheşan
Moldovan S.

Au mai intrat: Tarcea, Dudaş. Antrenor: Valentin Şandru

Olimpia Gherla

Dani Vlad
Vereş
Bold
Csiki
Sîmboan An.
Divricean
Mureşan C.
Coldea
Dascăl
Simion
Szabo

Au mai intrat: Dani Zoltan, Benko, Fodor, Vădan. Antrenor: Adrian Trif

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.