Este scandal în Liga a V-a, zona Gherla, după ce derby-ul dintre ACS Bonţida şi Progresul Nireş s-a amânat.

Partida trebuia să aibă loc duminică, asta pentru că bonţidenii nu au fost de acord cu o amânare iniţială cerută de adversari.

Doar că, în dimineaţa meciului, microbuzul care îi transporta pe cei de la Nireş la Bonţida a rămas fără motorină, pe un drum în lungime de aproximativ 30 de kilometri. Reprezentanţii Progresului au depus acte doveditoare la AJF Cluj, în care este specificat faptul că ceasul de bord care arăta nivelul combustibilului era defect şi, astfel, şoferul nu a ştiut cantitatea exactă de motorină avută în rezervor.

Atât le-a trebuit celor de la Bonţida, care nu cred nimic din această poveste. Ba mai mult, vor să mute scandalul la tribunal, după ce vor parcurge toţi paşii la comisiile fotbalistice.

„Ei nu au mers niciodată cu niciun autocar în deplasări, doar cu maşinile personale. În condiţiile în care tu niciodată nu foloseşti mijloc de transport în grup, cum acesta ţi se strică? Există la regulament şi posibilitatea unui caz fortuit de nedisputare a unui joc, dar niciun avocat nu cred că va considera rămânerea în pana prostului drept un caz fortuit. Noi am deplasat întreaga echipă la meci, acum trebuie să-i ducem din nou într-o zi de miercuri, lucrătoare. Oricum, indiferent de rezultatul de pe teren, nu accept batjocura. O să mă adresez comisiilor din cadrul AJF Cluj, iar ulterior o să fac plângere penală pentru fals şi uz de fals asupra emitentului acelor documente. Ne vom prezenta miercuri la meci, vom juca, dar nu pot accepta ca cineva să-şi bată joc de mine şi de prietenii mei, care îşi lasă familiile pentru a veni la meci într-o zi de duminică. Am şi eu copil, care acceptă că nu sunt lângă el pentru o pasiune, dar pasiunea este pentru fotbal, nu pentru batjocură”, a tunat organizatorul de competiţii al Bonţidei, Adrian Fechete.

De partea cealaltă, reprezentanţii Progresului Nireş s-au arătat şocaţi de reacţia adversarilor şi, în afara faptului că văd ca pe un gest ruşinos demersul Bonţidei, nu au vrut să comenteze acuzaţiile rivalilor. Bonţida e lider în Liga a V-a, zona Gherla, cu cinci puncte peste Nireş, campioana din sezonul trecut a seriei.

Derby-ul dintre cele două a fost reprogramat pentru miercuri, de la ora 14:00, la Bonţida.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte