Dacă Someşul Dej a trecut printr-o reorganizare generală în această vară, au apărut schimbări şi la rivalele dejenilor din sezonul trecut.

Victoria Cluj şi CS Floreşti vor avea alţi antrenori, chiar dacă motivele diferă.

La clujeni, Călin Moldovan a plecat la CFR, după ce şcoala de fotbal Ardealul a fuzionat cu clubul feroviar. În locul său a fost instalat Dan Bucşă, 32 de ani, ultima oară jucător la Concordia Chiajna. Acesta, care a jucat şi la Universitatea Cluj, îşi va conduce echipa şi din teren, pentru că va avea un dublu rol la formaţia clujeană.

“Sper să înţeleagă şi jucătorii noştri că sezonul acesta vrem să promovăm. Anul trecut a fost cum a fost, eram la început, am încercat să profităm şi de acea conjunctură, dar nu am reuşit. Acum vrem să mergem în liga a treia”, a spus directorul sportiv al Victoriei, Paul Dîrjan. Echipa clujeană se poate lupta pentru locul 1 în Liga a IV-a cu CS Floreşti.

Roş-albaştrii intră într-o nouă eră, după plecarea lui Călin Budişan la Arieşul Turda. Deocamdată, de echipă se ocupă Cristi Kilin şi Laurenţiu Văidean, iar obiectivul rămâne prima poziţie.

“În primul rând, îi mulțumesc domnului Budișan și îi doresc mult succes în continuare. La Florești avem un grup frumos și vom încerca și în noul sezon competițional să câștigăm campionatul. Așteptăm cu nerăbdare prima etapă, după această lungă perioadă în care ne-a lipsit fotbalul. Ne bazăm în continuare pe același lot valoros, care a ajuns la un nivel ridicat de coeziune și dorim să practicăm un fotbal de calitate. De asemenea, urmărim să dezvoltăm fotbalul juvenil, vrem să câștigăm campionatul și la nivel de juniori A1 și să atragem cât mai mulți copii înspre sport”, a declarat Kilin, care este şi preşedintele clubului.

Teoretic, Liga a IV-a ar trebui să înceapă peste nouă zile. În 25 august expiră termenul acordat de AJF Cluj pentru înscrierea echipelor în campionat.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte