JSport.roJSport.ro

IMG_2972Luceafărul Cluj a câştigat, 5-2, meciul cu Unirea Floreşti, din runda a 17-a a Ligii a IV-a, şi a urcat, cel puţin provizoriu, pe locul 1 al clasamentului. Formaţia pregătită de Adrian Truşcă şi Călin Budişan şi-a rezolvat cele trei puncte abia în a doua repriză a partidei de la Floreşti, Unirea dând o replică puternică în primele 45 de minute.

Gazdele au condus de două ori în acest joc, prin golurile lui Ganea şi Medrea, însă au fost egalate de fiecare dată, iar în partea a doua a meciului Luceafărul a demonstrat că nu degeaba a câştigat cu 5-0 derby-ul cu Potaissa Turda din etapa trecută şi şi-a asigurat o victorie care o urcă, cel puţin pentru câteva ore, pe primul loc al clasamentului.

Paul Dîrjan a reuşit o “dublă” în acest joc, celelalte goluri fiind izbutite de Roman, Frătean şi Toader. Unirea rămâne, în schimb, cu o primă repriză aproape perfectă făcută în acest meci, greşelile individuale dându-i în continuare mari bătăi de cap antrenorului Ioan Maja.

“Prima repriză a fost a noastră în totalitate. Am condus de două ori, dar mi-am dat seama de ce pierd meciurile: din cauza lipsei de concentrare a fundaşilor centrali şi a portarului, de altfel l-am şi schimbat pe portar în prima repriză. Primele două goluri au fost ale lui, iar apoi mi-au greşit fundaşii, ultimul gol fiind o execuţie frumoasă a lor. A fost lipsă de concentrare astăzi, jucătorii mei au crezut că nu suntem în teren, că e o păcăleală de 1 Aprilie, dar eram în teren şi trebuiau să se concentreze la jocul acesta. Faţă de Potaissa, care a luat tot cinci goluri, noi le-am pus probleme celor de la Luceafărul o repriză întreagă. Nu sunt supărat, însă, echipa este în creştere, se vede dăruirea, se vede că vor, dar nu ştiu şi ce vor exact, iar asta trebuie să-i învăţ eu. Oricum, garantez că începând din etapa viitoare eu nu mai pierd. Şi la Mintiu-Gherlii o să câştig”, a spus după acest meci Ioan Maja, tehnicianul Unrii fiind încrezător în potenţialul echipei sale.

“A fost un meci greu, cu o echipă bună, arţăgoasă a Floreştiului, care dacă va juca la fel va încurca multe echipe. Noi am intrat un pic deconectaţi, că aşa e la români, după ce ai un meci bun vine unul cu lipsă de concentrare, de determinare, şi am crezut că dacă am făcut un meci bun etapa trecută acum toate ni se cuvin. Am greşit în apărare la primele două goluri, dar am revenit de fiecare dată şi am egalat la doi, iar în a doua repriză am controlat jocul în totalitate, am intrat mult mai determinaţi şi am reuşit să câştigăm. Practic, golurile au venit ca urmare a jocului bun făcut de noi, iar acum trebuie să câştigăm fiecare meci ca să rămânem în cursa pentru promovare, pentru că orice pas greşit se va vedea în clasament. Dacă vom juca cu aceeaşi determinare eu zic că putem să facem rezultate bune”, ne-a spus şi unul dintre antrenorii Luceafărului, Adrian Truşcă.

Clujenii aşteptă acum un pas greşit al Potaissei Turda, formaţia lui Dorin Suciu urmând să întâlnească, sâmbătă la prânz, pe Vulturul Mintiu-Gherlii.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.