JSport.roJSport.ro

Reprezentanţii Federaţiei Române de Fotbal (FRF) au schimbat sistemul de desfăşurare al semifinalelor Ligii Elitelor, astfel că ele nu se vor mai disputa la Bucureşti, ca şi până acum, într-un singur meci.

Calificarea în ultimul act al competiţiei se va decide în dublă manşă, atât la U19, cât şi la U17, aici unde se va bate pentru finală şi Ardealul Cluj.

Formaţia lui Claudiu Moldovan va disputa, mâine, ultimul meci al sezonului regulat, pe care îl va încheia pe locul doi, astfel că va întâlni în semifinale câştigătoarea seriei Est a Ligii Elitelor. Acolo, CS U Craiova şi Dinamo se află pe primele două poziţii la egalitate de puncte, însă bucureştenii au avantaj la rezultatele directe. Astfel, o victorie a lui Dinamo la Voluntari, în ultima etapă, va face ca Ardealul să-i întâlnească pe alb-roşii la Cluj, în prima manşă a semifinalelor.

Indiferent de adversar, meciul tur al Ardealului din această fază se va disputa duminică, la baza din „Someşeni”, începând cu ora 14:00, returul fiind programat sâmbătă, 20 mai, la Bucureşti sau Craiova. Finala mică şi finala mare ale Ligii Elitelor U17 vor avea loc la Buftea, în 2 iunie.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.