JSport.roJSport.ro

IMG_5056CFR Cluj s-a întors cu un punct de la Timişoara, 1-1, după două reprize complet diferite.

Dacă în prima implicarea jucătorilor clujeni a lăsat de dorit, în partea a doua a jocului elevii lui Vasile Miriuţă au arătat altfel, un gol, două bare şi alte câteva ocazii importante la poarta timişorenilor fiind ingredientele principale ale ultimelor 45 de minute. Total nemulţumit de prima parte a meciului, antrenorul CFR-ului a ţinut o şedinţă scurtă în vestiar, Miriuţă ieşind mult mai repede decât jucătorii săi de la cabine.

„Le-am spus la pauză că dacă vor două zile libere după acest meci, trebuie să scoatem minim un punct de aici. Atât le-am spus, în rest nu am avut ce vorbi cu ei. Îmi pare rău că nu am câştigat, dar după cum am jucat în prima repriză nu meritam. A doua a fost mai bună, dar trebuie să fiu mulţumit cu acest punct. S-au făcut greşeli, dar şi lucruri bune şi vom analiza acest joc. Mi-am avertizat jucătorii după victoria cu Astra că trebuie să rămânem modeşti, cu picioarele pe pământ, dar, din păcate, am făcut o primă repriză proastă la Timişoara”, a declarat Miriuţă, la Look TV.

Intrarea lui Bud a produs mai mult pericol la poarta bănăţenilor, antrenorul CFR-ului recunoscând, la conferinţa de presă, că a contat şi schimbarea sistemului după pauză.

„Am forțat în a doua repriză, am schimbat spre 4-4-2. Cristi a avut ocazii, mă bucur că a marcat. 100% jucătorii au intrat relaxați la început, deşi le-am spus că dacă intrăm în joc de glezne vom avea probleme”, a mai spus antrenorul feroviarilor.

Clujenii vor avea pauză o săptămână şi jumătate, următorul meci pentru ei fiind în sferturile de finală ale Cupei Ligii, cu ASA Târgu Mureş, miercuri, 7 septembrie, de la ora 21:00, pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.