JSport.roJSport.ro

Dacă jucătorii Unirii Jucu au intrat în vacanţă, conducerea alb-negrilor nu are deloc timp de odihnă în aceste zile.

Odată cu finalul turului Ligii a III-a, oficialii Unirii s-au hotărât să facă anumite schimbări în organigrama clubului, care să ajute la o gestionare mult mai bună a activităţii sportive. În acest sens, antrenorul Alpar Meszaros a fost numit manager general, el urmând să se ocupe de bunul mers al clubului împreună cu directorul sportiv, Mircea Morar.

Modificările au fost gândite împreună cu finanţatorul jucanilor, „Mesi” urmând să fie acum liantul dintre acesta şi jucători, de acum fostul antrenor al Unirii încercând să rezolve orice problemă apărută pe parte sportivă. Investitorul Unirii, împreună cu proaspătul manager general, vor numi, până la Crăciun, şi noul antrenor, care va avea drept obiectiv ocuparea unui loc pe podium la finalul campionatului.

„Am început trei oameni în vară şi trebuie să facem o schimbare că să ne îmbunătăţim tot ce înseamnă performanţă. Ne-am dat seama că noi trei nu putem să mergem mai departe ca până acum dacă vrem să creştem, şi am zis să ne organizăm altfel. Mircea Morar se va ocupa de acte, finanţatorul va asigura partea financiară, dar din punct de vedere al părţii sportive nu era nimeni la acest club. Adică să fie cineva care să vorbească cu jucătorii, să monitorizeze viitoare transferuri, să vadă tot ce se întâmplă şi am ajuns la concluzia ca eu să mă ocup de partea asta. Până acum, jucătorii îl sunau pe finanţator pentru anumite probleme, de acum mă vor suna pe mine. Acum avem şi site şi vrem să fim profesionişti şi din punct de vedere sportiv”, a declarat Alpar Meszaros, noul manager al jucanilor.

Unirea a terminat turul pe locul şapte, la şase puncte de poziţia a treia, pe care se află FC Zalău, pe lângă antrenor la echipă urmând să sosească şi o serie de jucători noi în această iarnă, care să întărească lotul.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.